Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, May 19, 2011

cheese tart

thank you nanya buat delivery cheese tart kat umah. :) ayah ibu say thanks, n both happy sangat kot. cheese tart pon sedap. mula² tak prasan tulisan kat cheese tart ni time box ni sampai depan umah, dah bukak baru la, wallawei :D

thank you kak wanie hantar cheese tart umah. fyi, kak wanie ni jiran belakang rumah + kawan along dari sekolah + family kenal since dolu² lagi. if ada kat area kerteh, boleh la order online pon boleh di Khalish Bakery <-click. business kecil-kecilan.




Thank You Angah, We Love You !

13 comments:

rozanna said...

comelnya,
delivery dari blkg rumah.hehe.

sedap ek?
nnti boleh lah try.

Fatin Baharum said...

zanna: yup. dari belakang rumah. rasa pn sedap. boleh la try, if nak gtau :)

JANNAH means Heaven said...

best giler tgk..tapi teringin tart nenasla plak...huhu...

Fatin Baharum said...

jannah: tart nenas tu mmg all time favourite, raya je jumpa, *sigh*..

Firdnurjue said...

wahhhh beshnyer...mintak kit..hik3

shusupian said...

hai senior scipp..skrg tgh bljr lg

hanani said...

cutenya cheese tart ni. Mesti sedap kan..berapa harganya ek?

Jom baca niNur Kasih The Movie..Penangan hebat 2011..

Jom baca niZiana Zain masih maintain dalam usia 43 tahun.

Fatin Baharum said...

fidnurjue: beliii, lol.

shushupian: owhh.

hanani: kena bukak belog tart ni nieh.. :)

Aunty P :) said...

yaw . cheese tart ! giler sedap !

Amirrah Zawani said...

nampak sedap.. teringin lah :)

nurul ainul farhain said...

sedapnyeee..nyummy... nakkk!!!! hehe

Fatin Baharum said...

aunty P: best kannnnn, hha. p curi kat kitchen if ada :p

amirrah: p order patttt..

ainul: meh nk buat delivery :)

daddyzkool said...

mesti sedap kan...