Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, May 25, 2011

bubur kacang durian

semalam baru beriya nak menjeleskan si angah konon dpt makan durian, ibu p bocor rahsia kata durian tu payau, cett. tapi ngah, payah ponn, isi dia chantekk woo. ad je 2 3 ulas yang manis, pagi tadi makan, hehe.


then afta request, ibu pon buat la bubur kacang. teringat ada balance durian, taruk durian dlm bubur kacang tu. marvellous ! jeles ngah, best siottttt bubur kacang taruk durian, haha. xtipu ngah, makan panas², mmg xleh describe lah, haha !


special pose dari ajin untuk nanya. sian ajin gastrik. gastrik patot makan, tapi nak makan bibir plus bhgn pipi ad ulcer plak, suap telur pon boleh nangis sakit. aunty dok cakap perut ad cacing la ap la, baru la makan sosej tu pon 2 ketul kecik T_T. tp alhamdulillah, ajin abeskan susu sebotol, susu taruk madu lebah + air zamzam. hope ajin sehat dah pasni boleh makan :)

pose ni xajar pon ajin buat sendiri, hehe. see nanya, cantik x kuku ajin, ninek pakaikan tadi :)

2 comments:

Freaky said...

freaky x makan durian. haha tak pernah makan pun sepanjang hidup atas dunia ni.

ex GF or New GF ?

. diya . said...

alololo .. xpe, even angah xde . tp bau bubur tu smpai . x jeles, tp xde rezeki nk mkn *memujuk diri*.

comel sgt ajin ni, bg la mkn farley lg . aritu angah buat megi, da lame x mkn megi kot. then ajin ckp "bau ape busok ni", klh org preggy xley bau busok . adoilaaa ..