Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, May 21, 2011

azrul junior

aritu nisa jr. si ajin copy paste mama. ni azrul jr, muke jibik macam abahhh dia. tadi mama cakap, bg damien mama is abah. time ajin excited hug mama time mama nak datang amik dia petang tadi, damien chillll je xheran, nampak abah, phew, lajuuu ajo. damien ngado² !

nah nanya, amik la peberet mu ini. asal lalu depan bilik je "naaaanya", ajar sebut aunty, errr, xsampai 5x dia sebut, tu pon jadi "aaateyy", sekali dengar macam "aaatennn" je, kuang asam ! haha

nanya, ni damien afta mandi. sayang nauuu kat bedak -.-"

nanya, dua anak buah berebut nak conteng² !

yeah, senyuman kemenangan dari damien !! ajin xdapat rebut pen conteng² :p

si kakak tak berpuas hati, kasik rebut.. 

ngoek² berenti afta dua² sepakat nak byebye atok pg keje. motif nape depa panjat pon xtau T_T

afta atok pegi keje, ajin request susu, terus lelap. damien poopoo, nenek pg basuh poopoo kasi mandi, tukar baju, finally... damien bosan, kesian, xde geng nak ajak maen, kakak tido.. aunty plak layan com.. hehe`..

muka dia fed-up abes, pegang la car haa, :D

kasik susu then dengan damien² tido elok je. alahai wahai anak buah, aunty miss you already lah :) lipas pon takot ngn kau damien. ajin berlari² nampak lipas, damien lagi disergah, lagi di ikot belakang lipas, sampai lipas lari menyorok, aduhai.. -.-"

6 comments:

alexa yussida said...

ajin nama buah hati saya :p

comelllnyee dak2 kecik tuh..lagi2 gmbr last..priceless..hihi

. diya . said...

haha .. my damien . kesayangan nanyaa nih . mmg cenggitu le diorg if dtg umh . meriah sgt . slalu ajin tdo, damien mesti main2 . tp slow . try ajin bangun. ligat lari2 smpai blakang . ah ! ko rindu chik ? angah lagi la . blk umh pn bape kali je staun . 2011 baru skali aritu je jmpe dak2 tu . sob sob .

Fatin Baharum said...

alexa: auw, ajin buah hati ye, :).

nanya: a'ah, rindu. ajin tido je confirm slow. same gak ajin, tadi damien tido, die xnk main dah lukis², ajak mandi, mandi, minum susu xnk, xde bising pon. adik bangun, jammed ! hehe.

Aunty P :) said...

baby, baby, baby !
grrrr gram giler . suke giler !

cik aletheea : said...

wah..
chomelnye.chomelnye.chomelnye.
mata sepet.bibir mungil.meh.meh.kenal dgn auntie meh .;p

Jari Berbicara said...

comelnya. serius geram.