Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, May 12, 2011

am soooo in a berrygood mood :)


i'm so in a good mood :) mood lagi baik bila ada orang try to caught my attention.. xberkudis pon, poor you sayangs :) maybe sebab aku rasa aku dah tak perlu layan orang xde akal kot, makin lama kau buat aku makin kesian, nak menanges pon ada, haha.

kisah lepas aku, kalau nak jaja, silakan. xperlu jadi goodgood girl, aku tau apa kau buat sebenarnya. motif dah sudah macam ni buat cerita ape motif pon xtau. so, aku decide, aku malas amik port sebab, ye lah, dah settle dah sume sekarang ni kan.

ke cane ? nak aku belai ? ohohoho, am sooo no lessy, straight ok, xde belok². dah lah, tau la bosan jadi penganggur, ngumpat je keje, dosa tawwww :). if xtau nak buat pe, meh buat velog macam ai ni, bosan² menaip. tak payah abes masa penat letih borak ngan orang, velog ni space manjang available nak kasi taruk :p

imy mky :)

1 comments:

AZLIN said...

wah..blog bowla berwajah baru. cantik..cantik