Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Monday, May 23, 2011

ala-ala roadtour

manusia sekalian, ketahuilah, mky jahattt sangat. macam nak pelangkung tinju sumo gusti je. gile menyampah. time manusia tido dia bangun, time manusia bangun dia tido. ak selalu rasa boipren ak ni vampire, berdarah sejukkah anda encik mala ? ape ? darah sejuk ??!! wah, boipren ak kamal cullen siottttt , * menanges * T_T

paling menyampah bangun tido msg mintak berkenalan introduce nama brad pitt. bagi bau armpit tau la nasib. makin lama makin annoying. sayang oi, i sedih okeeee. i mmg busy dengan belog, tapi sambil taip belog, sambil nyanyi lagu saleem "air mataaaaaa, jatuh berderaiiiiii". tak rasa simpati ke ha ?

tunggu turn taming sari yaww !

malam before last paper, meronda lah naik taming sari n river cruise, tunai hajat orang sungai petani nih kann. ak plak mmg xsedor diri nak exam T_T. time paper 6hb pon, 5hb malam boleh melangut kat gsc tgk fast 5 midnight pny, tak senonoh btol ! dah tgk fast 5, lepak cc plak tu.

kamal cullen, hahaha * munnntah ! *

hai, saya bella. hahaha. hoi nama aku ada nabila pe, aci la kan, kan kannnn :p

teruja gile, mcm nak lempang. lalala`

then pg la naik river cruise. ak teringin nak naik bot yang xde cover tu, kire open air tu, tapi, ntah la, nape ea, xpk plak T_T. berasak, jadi orang last naik, tempat pon xsesuai gitu, last decide ngn mky, xnk duduk, berdiri ajo belakang bot, yeah ! best gitew.

kalau sekarang la time ak tengah marah ni, dia ada depan mata aku camnih, ak tolak masuk sungai tau tak !
pic ak sorang xbyk, sume gegau. terima hakikat, mky gile gambau T_T

miang gila, sket² pose juara, jammed btol ! T_T

both river cruise dengan taming sari, before naik, confirm depa akan snap² pic korang. aku memule kat taming sari bajet, "ho ho ho, dia nak masuk dlm buku pelawat kotttt", sekali turun, ala shweet souvenir yang dia buat. gambau saje rm30, gambau dalam bebola kaca bersalji rm50. if beli both discount jadi rm55.

kat river cruise pon sama, tetibe main snap, lagi la xpk sbb time sibuk² nak cari seat kan. turun je dah siap pic tu, murah sket, rm25. mmg cantik la dia bagi dalam envelope tu. those tak pernah datang melaka, haa, boleh la beli nnt souvenir yang die buat, tak rugi, cantik :)

1 jun - 30 jun ada pesta air melaka. if naik river cruise, rumah sewa aku pangsapuri btol² sebelah tu kaler oren peach tingkat 3 yang ada pagau besi macam kena penjara tu ha T_T. ceh, skrg brani la ckp tempat tinggal kan, sbb dah xduduk sana, hahahaha. if takkkk, jammed ! :p sape nak sewa umah tu meh kasik tau, cantik gile view dia if malam, nampak chantek sangat kampung morten tu :)

8 comments:

Freaky said...

bestnye jalan2 n enjoy.. huhu jeles :)

puteraduyong said...

waaa...best best...saat gumbira bersama... :)

daddyzkool said...

baik utk minda kita ,berjalan2 makan angin...

. diya . said...

astaga adik2 aku !! haha

Fatin Baharum said...

freaky: jeles banyak sket ea ! :p

putera duyong: agree :D

daddyzkool: mmg kena bawak anak² pg hawaii la gituu :p

nanya: hahaha ! best woo if lepak cc, tengok orang main dota pon besttt ! hehe

Anonymous said...

tembun je dua2 2 hik2..love you :)

Fatin Baharum said...

love you too sayang ! ♥

chapaticokelat^^ said...

hahaha. cute couple lah kamu dua org!

may it last till kamu dua org bercucu

C: