Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, May 27, 2011

ada apa dengan dota & manga online ?

ada apa dengan dota ? ada apa dengan manga ? bukan manga pelam buat colek kicap lebih gula taruk belacan sambil penyek cili, tapi manga online. dua benda ni musuh ketat ak betul. heran ajaib, ap gunaguna yang dota dengan manga ni buat kat budak laki esp mky sampai mky xheran kat aku T_T

amik hati belikan junkfood bagai, pastu khusyuk abes layan, *panggggg*

benci tawww. i tau la manga online penuh dengan gambar awek hot baju sendat meletop phewwittt pom pam kebaboom. i msg pon xsedar. benci, menyampah ! tapi dota ? haha. dota ni kurang sket jadi musuh. dulu ye musuh tradisi, tapi afta mky pg ajar ak menyelami ap itu dota, pergh, 5 jam aser macam kejap je, haha.

ohhh my, muka dah macam tembikai T_T

best jugak dota upenya. ak xfaham, xreti cara nak main. si mky kejap jadi bendalah gemok, kejap kurus pendek, kejap jadi ad kepak, jadah boleh main tukar2 gitu pon ak xtau. bila jadi host, berlagak je menang, eh, menang ke ? hahaha. game lambat start terus emo, ak yg kat sebelah plak aser nak tibai mky ni. lala`

ni melepak cc xhengat afta layan fast 5, mmg nak kena pangggg xreti nak sedor exam menanti di petang hari. T_T