Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, April 20, 2011

come to mama mood ;)

source : tumblr

bangun pagi tengok bilik macam gelap2, fuh, confirm mood shweet je arini, selak langsir, YES ! HUJAN !. siap2 pegi toilet, buat apa patot, baru nak landing rasa nak check hp, sekali ada msg, balas 3 4 msg, terus ..... DOWN !

spoil mood betol lah. 

nak hantar kakak aku pg umrah kot. siot je !

terus xre msg sebab bukan salah orang yang msg ak pon. salah sape pon xtau. ni kot orang panggil nasib. nasib tak baik. mana la pg luck ak pon xtau. nak pegi jumpa bomoh la camnih, HAHAHA !


baru perasan, bulu kening yang sangatttt panjang dah xde.. hurm ~