Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, April 12, 2011

sape jual obat ?


clinic uitm ape aje yang ado. painkiller pon 50mg T_T. campur makan dengan panadol terus dah short arinih. mata datang balik bengkak, adeh. dulu dah bengkak sekali mata afta campor makan ubat selsema + soluble + panadol dalam 1 hari. dua2 nak jadi time nak exam, apekah ?

dua ubat ni, even take time 3 hari jugak la nak btol2 ilang sakit, atleast, ilang jugak. ubat clinic uitm bagi, elok xsampai setengah hari sajo. time byk assignment time tu la pinggang buat hal, xpe, sabor sabor, ujian :)

oh, hari ni dah 2x nanges bila teringat kakak saya nak kawen dah. apa masalah ntah. majlis pon xtau berapa hb, plan pon idak, baru lepas tunang padahal, tapi sedih beriya, hahahahaha :')

dah, sekarang ak nk tanya, ad orang buat business delivery ubat tak ?


jangan kau terkejut if google, ubat tu biasanya orang tua yang amik, tapi aku ? hahaha