Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, April 19, 2011

malam tadi kan..

semalam n 2 hari lepas, bosan xde apa nk buat, manjang ak layan youtube. start dengan video march wedding [lady diana] sampai ke video dia excident, funeral dia, then tetibe jadi addict, non stop tengok video prince william n kate middleton.

the same ring, holloh holloh holloh :)

sampai tengah malam oke sanggup tunggu time line broadband laju semata2 boleh layan video dieorg ni. dari clip orang yang suka dia, sampai xsuka si kate ni, pastu video interview dia afta engagement n documentary sempena wedding dia even 3 part, sanggup tunggu buffer sampai abes ! haha.

last sekali apa aku dapat ?

DAPAT MIMPI KAWEN DENGAN PRINCE WILLIAM MALAM TADI, TINGGAL KAT WILLIAM PUNYA APARTMENT KAT LONDON, JALAN2 KAT BUCKINGHAM PALACE THEN BORAK DENGAN QUEEN ELIZABETH.

kau boleh ?.

7 comments:

sampah hitam said...

hehe...

nice dream....

fatin baharum said...

oloo, segan nak taip nickname, awat nick sampah ? ahaa.. btw, mmg nice kan kan kan :) gile nk layan youtube lelama lagi malam ni, kot mimpi lagi ke ? err..

sampah hitam said...

haha..just type jek nama tuh....hehe..

berangan adalah sangat best....siyes....hehe

Edna Peter said...

mengada2 la ko fatin..baik ko mimpi apa soalan exam kta yg kuar nnt...lg ada faedahnya...ha3

fatin baharum said...

sh: yup, berangan besttt !

edna: xnk la ed. mimpi soklan exam kena pk nnt, bangun tido gundah gulana, mimpi kawen dgn william, bangun terus happy ! haha

AZLIN said...

yark..ngerik sangat ko mimpi ko tuh. haha. kawen dgn putera kamal suda..

Anonymous said...

thumb ups