Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, April 16, 2011

last :)

kelas terakhir untuk semester terakhir degree ni abes pd jam 1150 malam. gile kentang. sepanjang ak sekolah, diploma, ni first time je aser kelas abes nk tengah malam. result presentation ? haha. confirm la banyak salah. lalala`. nak buat macam mana, saya tak pandai :)

dah abes dah kelas untuk degree ni. macam2 benda dah boleh ambik iktibar. yang paling utama, berdikari ! ak dah faham sebenarnya, ak kena berdikari, duduk atas kaki sendiri, even benda yang akan ak buat tu, risiko tinggi n bahaya. jangan harap org tolong even kita boleh mintak tlg, tp better, buat je sendiri. kadang2 orang menolong tp sbnrnya dieorg xnk pon tolong, dieorg mengungkit, dieorg akan cakap balik kat belakang, dieorg akan maki balik, dieorg kutuk, dieorg hina, semua sebab ? kau susah.

xpelah. yang penting, sekarang kelas dah habis. focus untuk viva then final exam. ni je last chance untuk update cgpa. time sem lepas, alhamdulillah, afta mcm2 cabaran, sakit hati, tp result unexpected. sem ni, hope boleh repeat balik result mcm sem lepas, dekan tu idok le, tp, maintain kepala 3 pon layan.

owh. untuk assignment terakhir, 1st time pg buat slide show tak letak cover kat slide 1st skali. terus pg buat cover bodo2 ni. dah xkn nk pg print balik yang dah siap print kot ? haha. muka nak elok before presentation,

afta present terus jadi biol. start la camwhoring kat belakang kelas even kat depan ad orang dok present lagi, tsk, tak senonoh ! lala`

moral of the story untuk diri sendiri? ingat , orang senang akan sentiasa ada sifat menindas walau baik macam mana pon luaran dia, kata2 dia, tapi jangan sekali kita tolak bila dia mintak tolong dengan kita even 1 soalan sekalipun, iA, adalah hikmahnya :))) ap yang penting, kita ucap terima kasih. poyo ? well.. lala`


owh, ikot hati banyakkkk nak tulis tapi banyak hati yang nak kena jaga.. lala`, afta final la.. :)