Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, April 22, 2011

hallu, ting tong, lmao

duit, pangkat, harta, nama, tu yang orang kejar sekarang kan ?
mky, 2011.


dalam hidup, selalunya, lagi tinggi pangkat, lagi banyak duit haram yang datang.
nadia baharum, 2011.

lebih baik membawa diri dari berada dalam kelompok yang memuja kita dan sanggup mengutuk orang semata-mata untuk memuaskan diri kita for no reason plus tak menjamin pointer exam pon.
fatin baharum, 2011.


conclusion :

diam salah, cakap salah. orang kalau dah terlebih ada nama, lumrah sifat dia meroyan tak kira masa. jangan makan duit haram banyak sangat nanti perangai jadi macam haremm :p. apa yang penting ? education. orang buruk belakang, kutuk belakang dekat lecturer, buat cerita, SABAR, JANGAN BALAS. doakan yang baik, insya allah, part buruk kita dah dapat, hope, anak cucu kita tak kena benda yang sama :)

er, anak cucu dia ? terpulang lah. kata semoga tuhan merahmati, so aku juga doakan kepada semua, semoga tuhan merahmati anda semua, amen :)


p/s : aku focus lebih pada exam sbb ak nk lulus dengan cemerlang n ak nk bina kerjaya aku. setakat berbangga boleh ada dalam kelompok yang memuja diri tak hengat, apa barang ? boleh jamin hidup sampai ke tua ke ? boom ! :)