Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, April 17, 2011

bdo'11

'batchmate'. berkenan btol dengan topi payung tu, gila excited, ak xpnh tengok kot ? haha.

ini ialah ketika sukan itu hari, 3/4. sebelum ni, if sukan je mesti join sama dengan budak diploma, buat mesti kat uitm lendu. kali ni, entah ap story sebenar, ak pon xtau. yang ak dengar, budak deg berkeras nak buat kt stadium hang tuah [dekat ngn campus bndr] tp budak dip xnk, nak buat kt lendu jugak. last2 yg ak tau, ad buat bass day out buat kat pantai puteri, budak deg ajo. tp bg ak sama je, xde ap beza pon :)

yg penting, ak fed-up btol dgn mky. korang tau x, mky sangat lah jeles tiap kali ak kuar umah. annoying gila. ad je hal dia buat. xboleh blah. rs nak bunuh pon ad mky ni, hahaha, tp, xpe, sabor. nnt dia buat lagi, mmg siap la, toreh pisau kat dada dia, haha. scary ? melawak ok :p


sekarang hari-hari saya makan nasik, lauk nak heaven, sooo.. lalala`