Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, March 9, 2011

lmao

seronok eh duk kuuuutuk je orang, complainttt manjang, owh em gay btol ! haih, rasa sempurna sangat ea dirimu wahai bunga ? bab bercakap pasal org, perangai orang, fuh *sinsing lengan baju kiri kanan*, laju je. bercakap dahi kerut nada nak serius lagak macam betul sangat point tu. perangai sendiri ? abis sume orang kau complaint, kang patah balik diri sendiri, semua orang boikot, tau la nasib..

tapi good job lah satu hal. kau complaint pasal A, kau cakap kat B. kau complaint pasal B, kau cakap kat C. kau complaint pasal C, kau cakap kat A. ape kau ingat kau pujaan diperlukan ramai ? hello. ape salah silap ak, kau pon ada buat kot. ape kau perfect ?

vavi. boleh tak ak cuti lelame? SEMAK syial. hari ni seharian buat hal sendiri, heaven gila tak jejak uitm. esok cuti lagi sekali please ? tapi, duh, kelas law dah 2x direct ponteng, kelas lain pon kucar kacir abes minggu ni. apekah ? cik yaya, xpayah la present jumaat ni, saya berniat nak ponteng kot ! T_T

1 comments:

lieya orange M.I. said...

uih bahaya ni ponteng direct..kalau kitorang, lect terus bg surat amaran sbb direct..huhuu