Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, March 27, 2011

azreen = angry bird

gila senyum tak ikhlas ! hahaha



dah penat jalan, balik tido ea ?

tadi afta si angah mms pic ajin, xde prasan lagi angry bird ni, sekali buat video call, auwww, waaaa, ajin dapat angry bird, jealous ! haha. best gile game angry bird, taon lepas gile addict main, sampai xpuas hati, apsal yang free sampai level 10 je, konon expert la. haih, rindu ajin, rindu damien ! nanya, am waiting for damiennnn pulakkk !

1 comments:

. diya . said...

sonok gile jln2 . hepi je bdk tu . angah bli sliper ben10 & angry bird tu . then ckp "nanya .. ajin dahage la" . buh pi stabak . main sakan . angah beronline je la . die duk melayan abg stabak tu . org dtg sume hai . angah minum je .