Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, February 19, 2011

panda eyes

cukup 24 jam mata terbungkang and angka akan meningkat lagi selagi tak tido ni. semalam bangun tido pukul 7 afta mky balik kerja, terus berjaga sampai lah sekarang. fuh. semua gara-gara mat rempit. ni dah siang hari confirm mata tak nak lelap jugak, malam kang sambung lagi.

aku ni nak berjaga berapa jam lagi nih ? duh. btw, thank you sooooo much :

mky, love u :)
nana
ieza
taqi
skuad u3k polis trafik kl
mat rempit

malam karang mky xde T_T * gedik * :p