Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, February 23, 2011

losernya dia :)

ketika entry letak pic tapak tangan ada tulis i miss you, next 2 3 days, entry di blog nya menggunakan tangan sendiri.

ok, kebetulan.

suatu ketika dahulu buat entry acah2 ingin ke london n say bye bye to malaysia, sekarang entrynya ingin tinggalkan malaysia jugak.

ok, kebetulan idea je lagi kot..

entry latest panda eyes di blog ak, 4 hari kemudian entry bertittle panda di blog nya, apekah ?

SO-SO LOSER ! haha.

what a stalker :)

nak aku hebahkan yang lain-lain jugak ? xguna hidup awal 3 taon if buat life tu macam sampah, euww !

2 comments:

filanastasia said...

adeii.. dier tak ader idea kot.. tp teringin nak blog.. so ambil entry fatin as rujukan * tetiba mode bersangka baek* hahahah..

♥♥♥ said...

hahahaha agak2 kalo si polan tu bace entry kali ni dia copy title ni nk tuju kt sape? diri sniri>>>???? agagaga.