Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, January 22, 2011

V for Victory !

download V for Victory game here [ wargame from early 1991 ]

--------------------------

bf i sangatttlah annoying ! sumpah tak tipu dia irritating sangat2. agak-agak nanti someday i dah k.o, jangan la sesape pegi layan mky, siyes, boleh dapat sawan vavi nanti, trust meeeee ! ak bilang jangan, jangannnnn ! haha.

semalam dia uat i tertekan gile2, tapi ad part, i rasa nak gelak sendiri pon ad. afta uat i serabut, i mengamuk dah macam giant nak pg belasah sinyu sebab tak bagi pinjam buku, terus konon lah nak blah kan xnk layan pe'el i kann ..

dah siap pakai smart2 tuh, cincin batu besar lagi, helmet siap lock cukupppp, sekali, " yang, kunci motor i mana yang ? ", fuhhh, PADAN MUKA ! sape suruh irritating sangat, mmg nasib kau lah mky, rasakan ! next time buat lagi, ada yang tayar motor hilang jap g, haha !

kesimpulan : FATIN BAHARUM BEROLEH KEMENANGAN YANG PERTAMA !

ah, weekend, ap mau buat. movie ? shopping ? duh, xde yang mau menabung untuk tabung kesenangan fatin baharum ke ..? lalala`

3 comments:

lieya orange M.I. said...

weekend lieya pun boring...hanya on9 membabi buta...hehee

Anonymous said...

lieya: kan kan, bosan gila. tadi sempat pbeli groceries, pe patot je, economy xstabil T_T

Anonymous said...

aceceh nnt nk pasang sensor sng cri :p