Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, January 19, 2011

suatu hari di hari rabu

i rasa i ni dah kategori cepat mark orang lah. bila i fed-up confirm lepas pada tu, even orang tu try to be niceeeeeeee dengan i, i susah nak accept balik. haha. bila i fed-up, i susah nak pandang muka mata orang bila bercakap even time tu tengah gelak2 ke ap. i kan artis, hahaha. orang tua baca ni xleh ni, dia sawan jap g, mula la update status fb ngan blog, agagaga`.

tapi, ada pernah tak, orang guna barang kau sampai kau rasa annoying gila2 ?

[ cu citer, cu citer, cu citer ]

haha. ok, meh nak cite.


contoh 1 :

kau beli selipar then kau lupa nak letak dalam rak bila masuk rumah. ad kawan kau ni xde selipar, seronok dok pakai selipar kau sampai bila kau nak pakai je xde, pakai je xde. dah berhari kau xdapat pakai pon selipar kau sebab bila nak pakai, dia dah songlap dulu, err, boleh terima ?

kau paham tak ? paham takkkk cerita ni ?
eh, lari sket dari isi asal. ok ok, satu lagi contoh, lagi jelas.

contoh 2 :

kau ada kereta yang digunakan untuk pergi ke bendang dan sawah sampai penuh lumpur tiap hari. * ceh, tipu la statement tu, xkan kereta ganti lembu kot? tapi konon laaaa ! * then kadang2 bila kau balik n park kereta kat porch, confirm lah bila penat kau lupa nak basuh kereta tu on the dot, seksok baru basuh. sekali kawan kau pesen dia nak meminjam barang, kawan mintak tak kan xbagi kan ? bg i, pinjam bereh ajo asalkan jaga leklok. so, kau bagi la pinjam ha kereta.

sekali bagi pinjam, berhari2 kau xdapat pakai sebab dia dok pakai. sekali dia pakai pon sama, dia bawak pg bendang, berlumpur. hari pertama, kau basuh la kereta tu sebab kau nak pakai esok hari kan. sekali hari kedua, xsempat kau nak pakai, dia dah songlap pakai sampai berlumpur balik. seterusnya, kau biar berlumpur sebab nak tengok dia basuh ke tidak. sekali memang dia basuh, lepas tu terus pakai, then biar lagi lumpur. agak2 korang lah, boleh sabar tak gini ?

[ cu citer, cu citer, cu citer ] 

lagi ? haha. xnak dah !

eh, contoh tak de kaitan dengan sape2. rekaan penuh kenawokan, nak orang imagine je situasi sekarang ni. even mky pon dah rasa annoying gila dah, i apa lagi, macam nak kasi boomerang sekali kat tuan badan. tapi kan i dah cakap i COOL !

cool sampai pg buat treatment rambut, trim pe sume. mky pon potong rambut, dah xde rupa bangla dah. potong rambut pon lama si mky tu. tapi mmg best gila buat kat daniel hair saloon. daniel tu pon, auw, sexy shial bibir dia. mky pulak tetibe jadi pemalu, tunduk manjang. ape kes ? HAHAHA !

4 comments:

AZLIN said...

haha..cam besfren ko je bowl..

Anonymous said...

cuciteeerrrr thumbs up :)

lieya orange M.I. said...

org tu kedekutnyer nak beli selipar pun takmau??

fatinbaharum said...

lynn: haha. bestfriend kau jugak kannnn ? :p

mky: meh tinge meh nk cite :p

lieya: lieya, tu contoh je laaaa... :D