Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, January 8, 2011

permohonan pertukaran pinjaman ptptn 3% kepada pembiayaan ujrah 1%

permohonan penukaran bunge senang cite pinjaman ptptn dari 3% kepada 1%. sekarang dah open balik untuk kemaskini. semalam 10minit je dah settle buat semua ni. xsusah. so, those yang tak buat lagi, pg la buat esp mommy sufy n lynn ye ! :)

1st : pg kat website ptptn untuk penukaran tawaran ujrah - click here

2nd : kuar page bawah ni. masukkan ic & e-mail yang mmg pakai la.


3rd : seminit lepas pada tu, akan masuk e-mail dari ptptn untuk pendaftaran permohonan penukaran pinjaman kepada pembiayaan ujrah. klik pada link yang dia bagi.


4th : nanti keluar borang sekian2, isikan, dah settle, klik ya.

5th : check balik e-mail sekali lagi, ptptn hantar pengesahan permohonan pembiayaan ujrah 1%. settle :)


xsampai 10minit pon dah siap. balance ptptn untuk diploma dulu pon, penat dah lebih kurang 2 tahun ayah tolong bayarkan dengan 100 sebulan [ jadilah kan dari bunga naik non stop, lagipon orang tolong bayar ], bunga maintan lebih kurang RM30 naik tiap bulan. balance sekarang pun dalam 11ribu lagi. duh.

my future husband, tolong bayarkan ptptn i nanti oke ! :)

6 comments:

damme damiah said...

once done tunggu ptptn hantar perjanjian baru, kena buat two copies, got stamps here and there, beli n matikan setem hasil...yeah leceh gila.

aku dah tangguh dua bulan. tinggal nak matikan setem je, pastu pos -_-" demi 1% ku turutkan juaaaaa

filanastasia said...

pembiayaan ujrah ni kira total baki terbaru atau total pinjaman?? mcm2 citer akak dgr.. satu pun akak tak amek port.. tp nak tau jugak.. ni tgh tunggu surat dr depa.. huhuhu

Sitie BUm BUm said...
This comment has been removed by the author.
Sitie BUm BUm said...

salam, nak tanye. sy dh buat sume tu sejak januari. die kata nak anta keputusan melalui emel. kamu dh dapat? Saya tak dapat2 pon! Nape ek..

Fatin Baharum said...

damme: serius ? ak xde ap result pon lagi ? dah 6 bulan kot.

fila: total yang latest. tunggu surat mmg xdapek la nk nolong, kne p tanya..

sitie bum bum: sy buat since november last year, pon xde ap dapat result, camno ? if ad latest news bgtau ye.

leen said...

wah fati sume dlm masa bbrp minit ek?sy da berbulan da pastu bru2 ni dia bru htr emel tuk kemaskini.lambat lagi la nak dpt klu mcm ni.
http://sambalikanbilis.blogspot.com