Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, January 29, 2011

paranormal activity 2

jangan pergi ke panggung wayang untuk menonton filem hantu bersama dydy abdullah. kelak, dia akan menjerit sekuat hati dalam panggung wayang itu dengan satu ayat iaitu vavi vuvivak vanvat vau.. bukan sekali ya dia menjerit tapi lebih dari sekali.. kalau tak menjerit pon, action dia melampau-lampau macam nak kena tampau walhal tu kali kedua dia tengok, hahaha..

akibat dari menonton paranormal activity di tengah malam, pada keesokan harinya ..


dengan lagi 2 orang housemate yang memang kuang asam gile. si zed bajet xtakot, mentang2 meimei ad, kalau tak, haha, mau xtido penangan khurafat kannn. si atea plak buat propa konon yang sapa i tadi bukan dia, tapi td dok berborak pasal tom yam, tu yg tak boleh blah tu. xkan hantu taste makan tomyam kot ? haha. yg reply status tu lagi la, sume kuang asam, siyes, i takot gile vavi kot..

via camera depan iphone4 yang xberapa nak cantik

thank you dydy belanja makan [ sedap woo satay, nom nom nom ], fresh orange n oh, sedapnya sup campur tu. ada kambing, perut, ayam, daging, slurppp, ahaa, 1 lg tix movie. bak kata dy, "awak tak kerja lagi", hee.. saje je acah2 hulur 5 hengget tu dy, tau dah awak bayar :D hehehe. eh, oh, ni lah ex-housemate i, still single yang penting :)

6 comments:

AZLIN said...

haha..spesis pG.tgk cite antu pastu takut nak tido..

syafiqah khadiron said...

kan. kurafat mmg mengelabah. akak okay lagi dri piqa. masa tgk wayang dtg dgn semua member. dalam 5 org mcm tu. yg kawan piqa ni dia bwk BF dia. then piqa duduk sebelah BF dia. antu tu peluk je shamsul yusuf si handsome tu, piqa pun terpeluk la BF kawan tu. HAHA :D sebaik kawan piqa tu tk tau. kalau tau naya je. HAHA :d

fatinbaharum said...

leen: hehe. eleh, macam kau tak takot tengok cite antu, alalalal ;p

piqa: haha. bf member tu pon diam je kan, xde bukak mulot, nasib baikkkk.. if x, perang !

DewiKumbang said...

;-*

eh terciyommmm! malas nak tekan backspace.

*ayat mengorat zaman dolu2*

Encik Shino said...

biasa kalau tanya kenapa perempuan suka tengok cite seram.. jawapannya ialah untuk dapatkan rasa takot.. hee

Tak pahammm...

fatinbaharum said...

yna: haha. gatei noo ! :p

shino: err, siyes ? so not me, :)