Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, January 27, 2011

lagu tema baru ?

selalu yang i dengar lah kan..

"nak makan basuhlah tangan, pilih gerai yang bersih "

&

"bubur ayam, bubur ayam mcD"

tapi.. mky i, dia nyanyi pelik sket. yang lagi pelik, dia nyanyi banyak kali dengan penuh confident, tanpa rasa salah, mmg dengan jujur dia nyanyi. konon nak bermesra la tu nyanyi lagu sama time i nyanyi, tapi .. lirik dia lain sket..

"nak makan basuhlah tangan, pilih BERAS yang bersih "

&

"CUCUR ayam, CUCUR ayam eeea eeii"

hahahaha. puas hati dapat gelak macam saiton bila btol2 dpt tangkap ap sebenarnya si mky ni nyanyi. gelak evil best gila kot sambil terbahak bunyi anak tekak. dah tak segan langsung, bila lagi nak gelakkan bf sendiri kan, dah selama ni punyalah poyo berlagak betul ajo, sekali ? hahaha. booo mky ! :D

i rasa lah, dia dah addict dgn cucur ikan bilis i buat. siyes. hari-hari i masakkan cucur ikan bilis bagi kat dia.  owh, romantiknya, auwww. hotak kau romantik makan cekodok. buat cookies ke, kek ke, lauk sedap-sedap ke oke gak, cekodok nak kata romantik ? eh, romantik gak kan ? wekkkk ! hahaha

1 lagi, sebenarnya i xpernah panggil cucur as cucur, i prefer panggil cekodok, boleh ? cucur macam.. haih, lembut nau, berbahasa betul pompuan nih, tp sebut cekodok best sket, nampak pelahap sket mulutnye dak.. ce sebut..

CEE KOOO DOOOK.. ahhh, memang hudoh ! hahaha..

-----------------------------

lynn, rindu aku kan sampai request gambo ? hehe. nah, pic 2 hari lepas :)
paranormal activity 2

3 comments:

momma said...

mbahahahaha. mende gok cucur2 ni. pe cucur air je. cekodok2 pe cedok air je. pggil ni beh gi. jeeeeee puuuuuuk. haha cu sebut? ;p

weh. jepuk buh kentang beh. ko rebus kentang. x empuk sgt pon xpe. pastu penyek2 pahtu msuk lam adunan cucur bilis ko tuh then tmbah sket daun bwg. best wooo. hehe kalo de udang g beh. arghh. lapo!

AZLIN said...

haha..hebat mokpi..jeepukk.. weh, jepuk buh carrot sdp gok. parut carrot halus2 lam adunan jepuk pastu letak ikan bilis..menjilat jari

fatinbaharum said...

piey: haha. jepuk weyh, jepukk.. bunyi nak kena lepuk ! hahaha.. siyes eh, sat, alah, kentang xde no, ikan bilis je dlm stok nih haa..

leen: carrot pon none ado ! chait, naik cuti, ak bli carrot n kentang, if xjd, carik ko due orang ! hehe