Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Monday, January 17, 2011

gila S

permulaan yang baik untuk tahun baru n sem baru, i sukaaaa sangat-sangat. even ad certain things yang i rasa sangatlah annoying, tapi, i maintain relaxx, cool. chait, poyo je lebih, lol. belog lama tak berupdate, tadi update status kat facebook yang dah 2 minggu lebih tak upadate, sekali update.. see, see, see..


oyeah. untuk tahun baru, azam i, kurangkan kontroversi tingkatkan prestasi. macam poyo je pergi copy tagline melodi, :p. memprivasikan hidup akan memperlihatkan kita seperti manusia yang lebih normal (anonymous, 2010) :p. oleh itu, i pilih cool untuk sem ni, yes, cool ! :)

i xperlu untuk entertain sangat perasaan i yang kecik hati pada orang. oleh itu, untuk mengurangkan perasaan kecik hati terhadap orang akibat A, B, C ... Z, i kena ignore orang dengan lebih untuk sem ni.

azam baru ? :

i xnak entertain manusia mental disorder.
i xnak entertain manusia culture shock.
i xnk entertain annoying n irritating punya orang.
i tak akan entertain those yang seek attention.
i xnk fikir sangat pasal masalah orang.
i xnk layan people yang too childish.
i xnk, xnk, xnk...

em, lupa lak, tadi kata nak secret-secret, dah tercerita. tapi still ad exception. semua tu boleh pakai if orang itu ialah family n MKY. :) hahaha.. i love you mky..

♥ 550D - songlap fb adik :)

oke, nak p mandi. tadi cam best pg manja2 belai diri dekat spa. i like you :) 
mmuah, rindulah i ye wahai dikauuu.. :)

2 comments:

AZLIN said...

kalo i, u nk entertain tak?? haha

. angah kau ! . said...

fuh .. cantek background . ko ngn alip lak tu . hahaha .. ade pojek baek ?