Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, January 23, 2011

download software auto blogwalking

yeah, mari mari. di sini kita kasi software auto blogwalking ! auto blogwalking adalah software paling menguntungkan. tetapi silap jengah blog orang buruk padahnya ! haha. traffic akan mencanak-canak masuk ke blog anda sebelum anda kantoi.

click di sini. murah, murah. serendah RM50 !

-------------------

bunguk lah blogger-blogger baru ni. menyampah pon ada. semua dok kejar earning nuffnang. kadang-kadang sampai jadi trend buat tutorial lah, apa lah. konon nak dapat hits kat search engine. pfft !

i ni dah jadi blogger dah nak dekat 2 tahun setengah. xde main kotor pon [err, yeke? haha]. ni tidak, ad certain bukan main syok lagi kumpul followers, gila ? ape ke seronok tengok follower ramai2 ? itu xpe lagi, yang tak best " follow lah blog i ". chait. ada cabutan bertuah hadiah peti sejuk ke if follow blog korang ?

sekarang dok kecoh pasal software auto blogwalking. haih, if ad dgn i pon i guna, hahaha * gile evil *. semua pulak dok pakat buat entry cukupp mention software auto blogwalking. mendalah ni dah lama pon. korang pon buat taktik keji jugak untuk carik reader.

copy paste entry orang, songlap pic kat blog orang, cut kiri kanan atas bawah letak watermark sendiri, apa kira tu cara yang baik ke ? carik idea dengan baca blog orang lain. tengok entry tu dapat hits, fuh, terus buat entry sama jugak, penipu cukupp !

alah, korang sama lah jugak main taktik tipu. orang tu dapat makan, korang pon dapat makan, time ni la dialog cite p.ramlee jadi sandaran " lu punya nasib lu makan, wa punya nasib wa makan". dunia blogging sendiri join, sendiri terima la risiko la mek n awang2 ehhhh.

i xjeles pon tengok blog orang lain maju, tapi kau kenapa ? hebah-hebah kata blog tu personal lah, header bukan main, xnk baca boleh blah. tagline "blog ak suka hati ak nk menulis", tapi p jengah blog orang buat semak kat shoutbox orang suruh jengah blog dia, double yu tea ef betol .

i ? relax je. earning nuffnang boleh cash out pon xnk cash out jugak, nak menabung buat kahwin, kau boleh ? :D

5 comments:

lieya orange M.I. said...

thumbs up 4 u...
very2 like... blogger dah makin ramai kan...semua org dah tak erkawal perasaan nak cepat glamour...

AZLIN said...

haha..aku lagi sabar menanti earning nuffnang..ko ley sabar cam aku tak??

DewiKumbang said...

ahaaaaaaaaaaaa comel ball comel ball comel. nuffnang xcash out buat tabung kawen ye ball. like3! =P

soleil_m said...

'i follow blog u, u follow blog i balik', walhal dia x follow pn. motippp uolss? -.-'

nazreen wai said...

done follow u, follow me back. http://ceritasenang.blogspot.com