Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, January 7, 2011

back to shecool

sem baru dah start. time nak balik, dari dulu, dari sekolah menengah, sampai diploma, sampai dah last sem untuk degree pon, confirm genang leleh air mata bila ibu ayah hantar balik masuk U. xtahan kalau ad orang yang nangis jugak, sedih :(. dah sebulan lebih duduk rumah, kena jauh balik, sape xsedih kan, kan. oloh, senang cite, kaki homesick, hee`.

dah balik, 1st benda kena buat, kemas rumah. aiono. xtau datang dari mana, semerbak harum rumah, aser macam dah tutup tingkap n sliding door sume dah. if bukak pon, kecik je. sekali tengok, BURUNG MERPATI mati dalam sink. penuh dengan tay-tay-yik dia. nak membersih bukan main susah, sampai tengah malam baru settle bersih rumah n bilik sket2. 4 sure, lega dah xnampak 3 manusia itu di rumah ini, yeay !

esok terus MC dari pergi kelas, alasan, backpain dann tangan seliuh. :D. eh, betol, xtipu, pg angkat meja sorang2 tau tak ! tau takkk ! berat, tau tau tau !!! arini last day kelas untuk minggu ni. setakat ni, 1st week just like heaven sebab ada "assistant" all the time, hehehehe. gile gelak jahat. :p. tapi lepas ni maybe akan back to normal la balik, sob sob sob.

owh, sem ni punya vacation, mana mau pergi ye.. em, em.. oh, rindu ajin. aritu ajin ngadu stair penguin patah, rindu rindu !

3 comments:

lieya orange M.I. said...

hye fatin...gud luck 4 ur new sem....:D

. angah kau ! . said...

stair patah ? waaa .. ngaku kt ko ea . nyanya bizi, xsmpt nk tnye kaba ank buah . waaa .. nt angah col la itu bdk 2 org tu . wuu !!

*angah x blk minggu ni,mau setel itu preparation.

Anonymous said...

psst..who's that assistant?