Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, December 9, 2010

result, grr !

 
alahai uitm, uat sesak nafas je la. sape yang sempat, sempat la check result tengah hari tadi time uitm bukak link untuk check result. i macam biasalah, selalu check kat mini transcript, tapi tak update. sampai la baru tadi bukak, haha, terus link check exam result dengan mini transcript dah close, then keluar notice ni.

oke, tunggu esok senang. sape yang dah dapat check, yang DL tu congratulations, yang ada failed, xpe, nanti sem depan usaha lagi :) result i ? HAHA ! nantikan kemunculan entry esok ! :)

1 comments:

Farhana Anuar said...

anda cuak? saya pun. tggu jea la die anta kt email. tak payah stress tunggu page loading. hahaha.

gud luck :)