Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, December 24, 2010

jalan v.2

jalan lagi n lagi, best part MAKAN ! hari-hari nak makan. tempat biasa buat lunch xde lain, asam pedas kat setiawangsa. satu malam tu singah kat restoran salero negori [ masakan negeri sembilan ] kat area ampang. sedap. then decide nak pg lagi for lunch.


memula 2x lalu macam xde orang, pelik. sekali tu decide brenti jugak, pastu baru tau, kenapa kedai banglo tu nampak xde orang. upenya, sume makan kat dalam. haha. yela, time tu angin kuat, dauh terbang, mana la orang xmakan kat dalam kann.

last sekali malam sebelum balik, terbaik punya makan. dekat je dengan area umah, kedai western cuisine. terbaik order grilled salmon. terbaik ? xpon sebab selama ni dok attack angah punya je tapi aritu sendiri order kot ? hehe.

grilled salmon

chic chop, kot ?

adik :)

ibu & angah :)

ayah :)

arini pulak ibu masak kari kambing, duh. memang badan back to basic balik lah, confirm ! hehe.

5 comments:

Farhana Anuar said...

waahh cuti2 malaysia yea before abis cuti? seronot ronot! :D

Jamiel said...

kedai selera negeri omputih ke?

. angah kau ! . said...

bestnye kari kambeng . huwaa .. ibu .. angah nk jugak !!!!

MIMIE AIZA said...

waaa.. lapar la pulak :)

Ain Zulaikha said...

wah sedap2.. hehe skrang ni kalau duduk rumah pun asik makan je, keluar makan, balik makan lagi T_T