Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, December 23, 2010

jalan v.1

bersempena dengan kempen menyokong cuti dalam malaysia, kami sekeluarga, chait, ayat nak skema * pengsan *.. smlm baru sampai kerteh afta seminggu lebih mengada-ngada menempel di tempat orang. dengan misi cat rumah repair rumah ayah kat sentul, stay la sana sambil alang² berjalan.

jalan ? hari² jalan. jalan memang sedap, last sekali kaki sakit, ponn sodap ! paling sodap, dah lama xberlari² kat padang kan, last sekali, menempel kat dataran merdeka. beli bola-bola comel yang sekarang dah jadi hak milik ajin n damien plus lastik lampu. haha. time ni la menunjukkan siapa hebat melastik !


oke, ini bola-bola seketul 5 hengget. nak bagi menyala acu baling² dia kat lantai, nyala la. xyh baling lantai, ketuk pon dia nyala dah. tapi tadi satu yang kiri tu dah tak nak nyala sangat tadi T_T


hai. ini awang ganung kite woh ! hari ni dia dapat result pmr dia, alhamdulillah, cantik la result nye kan dari biasa :)


tu diaaa, orang bandaq gaya lebih tapi lastik pon xreti ! ni kalau bagi lastik betul2 getah dengan peluru batu betul, mau lebam muka sebab peluru lantun balik. lastik plastic ni pon, alahai, secoet je naik dak..haha `

korang reti lastik ?

3 comments:

dyalova said...

hehe saya kanak2 biase je time skola dlu kak bowla..hehe Kenal akak pun sebab kawan ngn kak eida khairoon dulu,kan? ^^ hehe

Elin said...

muka Fatin ala2 stacy la... :)

Fatin Baharum said...

dya: haha. betol lah. ku ingatkan sape ! kawan dengan kak semma kak damme lagi senang :)

elin: apa benarrr? haha