Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, December 26, 2010

entry untukmu lynn :)

tu la, kalau orang kata suruh datang tu, datang je lah. abe p-gee ni pon satu, rajin betol la lect tuh nak buat test krismas ni dak. tapi xpa la, nanti ak kawen, pakat datang la no. tak datang, ak shoot sorang², ak xtipu ni lynn, muka suci, ak xtipu !

2008 :)

jamaaty, kawan time diploma kat uitm dungun dulu. DULU DIA SEXY GILE ! body, nom nom nom orang tengok macam nak makan :p. skrg, ayu gitu. dah lama dah perasan aty dah berubah pakai tudung, shantek je :). alhamdulillah, semalam selamat menukar tittle menjadi PUAN :).

gambar buat tatapan lynn azlin :). sian lynn, percaya cakap ak bulat² smlm kan, sedih je dengar sore kau ha, hehe haha hoho hihi huhu. camera ak xchantek macam camera daoh lynn, lebih² kau tgk kat fb mokpiey yeh.

aty & aben

sarra naik pelamin :)

sarra & ibu :)

khai, kawan khai n nanie, nanie :)

liuzuana & tunang :)

me, aty, sufy, sarra, aben

yeah ! kawan baik punya cilok :p - me, liu, sufy :)

pic last paling suka even cilok dari fb piey sebab..kami bertiga bersatu kembali, yeah ! dulu berpisah sebab kuat sangat cilok kan, hehe.. lynn, jealous tak lagi ? meh nk kasi jeles lagi.. sebelum balik, dapat la surat cinta dari naa yang ak yakin lynn xdapat lagi, hee. sabar lynn, sabarr... :)


nampak tak lynn ? xnampak.. oke, meh zooooom dalam dia :p


lepas ni turn sape ? lynn ? CONFIRM !

2 comments:

♥♥♥ said...

wohohoho agree! pas liu. lynn lak yek. bowl tggu akil baligh. hahahaha

AZLIN said...

hohoho..mekasih bowl wat entry khas untuk aku jeles kan.. xkesah la ko dapat dulu kad mcna tapi aku yg tau dulu..kuang kuang kuang.. lawa la pelamin aty tu. mc aty pon ayu je skang..