Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Monday, December 6, 2010

biarkan aku jatuh cinta

haha, tittle nak makan penampar :D sekarang ni layan sangat cerita indon kan, dengan sound track dia sekali layan, ceritaaa.. kejap, tiba-tiba lupa, banyak sangat cerita indon layan, semua macam nak makan penampar, cinta kirana kot eh, cahaya , bukann, ke yg tv 3 tu, ah, yang tu lah senang cerita, 4 sure, sound track dia lagu ST12 ni, layan :)

kenapa i tengok cerita indon ?

ada dude harlino @ baim wong @ nanti i ingat balik nama asal dieorg
hero confirm handsome even dalam cerita macam nak sepaksepak je bodoh dia
ibu suka layan cerita indon tapi don't worry, nanti sampai tahap cerita tu macam bangang, confirm, ibu tukar channel lain, variasi, variasi ! haha
hero cerita indon banyak handsome, putihputih, tinggi, tough gitu, sexy, mbahahaha ! jangan kau jealous mky :p

tapi kadangkadang menyampah cerita indon ni, sebab

x cerita macam bangang, lembik, paling taboley bla "tunggu, pak biar saya jelasin dulu" "enggak pak, dengarin dulu".. so vavi la, dari merapu rapek camtu, kenapa la tak terus cakap "pak, eva fitnah sama saya !"
x indon kalau berlakon ternganga terlopong terjegil biji mata macam tunggu masa nak korek, ni confirm kes tak pernah tengok cite ibu mertuaku lagi ni, if tak, confirm takot nak jegil mata lagi.
x kebanyakan story dia, kejap pompuan yang cari pasal gedik, lepas tu nak pergi pujuk, laki pulak cari pasal mengada, bila nak habis camtu ?
x watak semua bodoh, senangsenang percaya orang. jangan lah drama kita macam tu jugak suda.

tapi, bodohbodoh pon, i pon bodoh pergi tengok sape suruh, haha ! ala, i dah frust la layan channel zee, cerita radhika tu slow sangat, jai walia pulak senang kena tipu, divya pon sama lombik, setahun tak habis lagi episod, lastlast.. hmm..

gambar hiasan T_T
oke, sebenarnya, tengah runnnnsing, iphone dah hantar kat machine, tapi, macam tak de harapan jugak. tapi ikot logik lah, dah memang battery iphone tu dah habis pon, cas tak dapat, memang la tak dapat turn on apek ! kot la battery dah rosak ke, ce kasik tukar lu. if battery rosak, cas seribu tahun pon xkan idop meyh ...

10 comments:

Jamiel said...

Biasa la tu..
Citer indo best..
citer melayu kita cam sama je jalan citer nye..
Tukar i-phone baru je..

Elin said...

hihihi..suka jugak tgk citer indon..yg bestnyer tgk minah and mat indon yg ganteng n cun..huhu. Tapi yyg tensennyer..berjela2 episode nk nunggu. Sometime da lama tak tgk..tetiba tertengok...aik??tak abis2 lagi cite ni..rasa da lama giler tggl..hahahah..

Jerung Tempang said...

hahahaha. bateri pakai buang ke? cas tak idup2? hehe

Farhana Anuar said...

dude herlino. hensem sangaaaattttt :D

taw xpe. cite indon memang macam tu. cite indon xdenye 10 episod. paling kuat 200. haa amik. hadap la penonton malaysia semua. hahaha.

Dewi Kumbang said...

hahahahahahaha semua cite indon yg ade skang ni jadi feveret nenek aku. sampai yg ulangan skali dia tengok. naik pecah kepala aku. last2 terpaksa mengadap jugak. nape banyak sangat cite indon haaa? limit dua je xboleh ke? 2 darab 3x ulangan. Hahahaha. okay dah tu, kurang sikit nenek aku tgk cite indon. hampeh.

. angah kau ! . said...

kesian .. nt angah tgkkn kt kdai lain lak . machines klcc lak ke. nt pndai la angah ekjaz ok ? dnt wry ..

*nk torch ?

fatinbaharum said...

jamiel: tukar iphone baru ? waaaa, po po po kai !

elin: tau xpe, berjela panjang kan, susah nak abes. tuh ha, channel zee, 2x5 !

jerung: kuang asam ! mana ada iphone bateri pakai buang, haha..

farhana: kan, kan ! handsome gil !

yna: dahsyat nenek kau yna ! hahahaha.. gile boleh jadi geng ngan ibu ak, kaki cite indon.. keling nenek kau tak minat ?

angah: pg la tengok kat klcc lak.. torch ? nak ! nanti amik la iphone tu pakai, aten pakai torch, hehe..` eh, mana datang torch ? ;p

RazFiRa said...

last tgok citer indon dgn khusyuk, citer bawang putih bawang merah..

sbb suke tgok Nia Ramadhani

smoga iPhone elok :)

ordinary89art said...

smoga iphone sentiasa sihattt

Jerung Tempang said...

ahaha. ow yeke..ingatkn gune btri pakai buang. ngeehahaha..