Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, December 2, 2010

bahana facebook

facebook bg i mainan paling kasar orang zaman sekarang. sape yang tak pernah addict dengan facebook ? confirm orang yang pernah ada facebook pernah sekali addict dengan facebook, ngadap, main game. kadang-kadang, xde ap pon, dok click sana sini, usha, lepastu dok mengutuk, ha, dosa kering !

aritu time pg buat report polis atas kes xxxxxxxx, polis tu pon ada cakap, ni lah BAHANA FACEBOOK ! ang pa ingat facebook tu medan luahan perasaan ? ang pa ingat facebook tu memang tempat cari kenalan sampai semua la nak approve. ok, ok, tu hak masing-masing. tapi bab medan meluahkan perasaan tu, silap besar la..

luah perasaan, mention nama, alamat, pekerjaan, lagi cari pasal nama dia. dok ugut bunuh, tulis nak katoq or bahang orang, sorry bebeh, ini malaysia. perangai orang pulak tak suka cakap sorang-sorang, bawak geng berani la, bila sorang, kecut perut lutut, bila dengan geng, fuh, bagaikan juara bercakap. dapat pulak orang macam i ni, suka print screen facebook orang, mmg carik pasal laaa, hehe..

tak kira lagi dengan bini orang, dah macam tak de kerja gamak eh. ada sampai anak bersusun 7 orang, tiap jam rajin pulak update facebook. komen pic duda sana, pic lelaki orang sana sini, status tak nak kalah, dah macam zaman 80 an je rasa, syahdu merindu bak bulan embun matahari, sayang menyayang, rindu-rinduan, chait ! jadah eh madah helah gitu mentang-mentang laki ang out stesen !

thanks for acknowledge kami ni well-educated person, ang pa kata belajaq tinggi la, cerdik pandai la, well, tenkiu tenkiu, auw ! sebab belajar tinggi dan cerdik pandai la, PDRM menjadi sandaran, thumbs up PDRM ! good job :)


ni ap motif pon i xtau sebenarnya. ingat lagi tak entry before ni ad footnotes i cakap nk saman-saman orang, macam best je :p. lagi pun kan tak keje lagi, meh la nak bagi keje turun naik balai court.. :p


NAK UPDATE STATUS FACEBOOK LA TU LEPAS BACA NI, busuknya dia HAHA !

4 comments:

Farhana Anuar said...

yes. agree. sekarang semua orang addicted gile dgn fecebook. err termasuk la i. heee. :P

so kalau boleh nak ber-facebook ni ingat2 la. jgn main hentam jea status.boleh jea nak fb tapi jgn sampai memudaratkan. :) ecececeh

Jerung Tempang said...

yup. memang ketagihan dgn FB. tapi alhamdulillah. semuanya dapat dikawal bila dah deactivated FB. fuhh~

HAZWAN17 said...

kena pkir sbelum tulis status kat FB
jangan main hentam jerk huhu

ordinary89art said...

agreeeeeeeeeee