Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, December 10, 2010

alhamdulillah :)



alhamdulillah, result exam beyond my expectations :) 

tak de lah gah sangat, xhebat mana, just certain subject, bukan, semua subject grade dia bukan macam yang i ramalkan. ada subject i ingatkan setakat C then check tadi dapat B, ada yang i bajet B- alih2 B+, and ada subject i mmg agak dapat B aje tapi alhamdulillah A rupanya :) tinggal 1 sem je lagi before abes degree, yeay ! :)

dengan erti kata lain, insya allah, apabila kita diduga, apabila kita dalam kesusahan, apabila kita dianiaya, kita akan diberikan kesenangan dalam hal yang lain. i still ingat, hebat dugaan i dapat time nak exam aritu. tapi i tau the best way is; duduk diam-diam dalam bilik study, keluar bilik bila perlu macam nak pergi toilet and makan, that's all :) orang sindir, mengejek, kutuk dalam facebook, tulis dekat notes, wall and blog, layankan ajo :)

tuhan kan ada :)

6 comments:

Farhana Anuar said...

tahniah! yeay :)

Dewi Kumbang said...

congrate muah3! ;-*

Dewi Kumbang said...

congrate muah3! ;-*

Jerung Tempang said...

sabar. mesti membuahkan hasil. hehehe. btw,congrats. kekalkn la mcm tu k?

Jamiel said...

Tahniah..
Sya dah update B2B..
Ada handbag..
Kebetulan awk kat melaka,
so,penghantaran by hand..

AZLIN said...

ye bowl..every cloud has it silver lining..