Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, November 13, 2010

unstoppable

mari ramairamai join unstoppable, hebat, hebat ! ahh, jadanya i nk promote mlm kat sini kan. apa barang mlm. nanti dah habis belajar pon, i prefer penat lelah, jalan kaki, turun naik tangga kerja usaha sendiri dari join mlm yang memang dah sure tipu duit orang je lebih padahal yang dapat untung yang paling toppp sekali tu je, yang kat bawahbawah ni, tunggu je lah kan kot la ad orang nak join. eh, tibetibe emo kan ? :p

agakagak, staff ktm, monorail ke, ada macam sebelah kiri tu tak ? if ada, bgtau, nak apply part time nih ! - google


alkisah, pada suatu hari, ex-housemate time hostel dulu roger balik. si atiqah ni dah banyak kali ajak keluar, start dari premier new moon, time pg vacation aritu, calling2 ajak keluar, tapi, mmg masa tak sesuai. hari tu, dia msg, mmg nasib baik, i pon tengah free, i pon agree la untuk keluar and part best, tiqah belanja tix movie ! yeah. roger2 semua, yang jadi follow, si amien. padahal, dia nak cari air buble je tu, ;p

L to R - amien, tiqah, minah mana ntah macam xmandi, rambut pulak xbersikat, haha

kawan si tiqah. kata tiqah, coupley since diploma. si gf so-so comel perangai, membebel-bebel pop corn dah tinggal half before movie start, haha

hah, time kuar ni lah keluar ayat nak jual iphone tu, agaknya dia majok la tuh sampai rosakrosak, haha ! tengok movie unstoppable. oh, best, best, best.. dah lama xtengok movie sebenarnya.. xpernah nak adakan masa untuk kuar movie. kuar jalan, alih2, makan, makan, makan. lalala`. selagi boleh makan, makan la kan. kang dah sampai masa sakit, tak boleh makan itu, ini, haa, melopong. ;p

yang taboley bla, time tengok cite unstoppable ni, yang i nampak bila train tu laju tak ubah macam thomas azreen.. chunggington xmasuk order la, jauh sangat beza, hehe !

ajin & asu :) ololololo`

oooo, cepatlah abes exam.. macam nak fire suria muhammad, dia dah abes, dah sampai kelantan ntah ap.. tsk.. T_T

1 comments:

Danial Ikhwan Jaafar said...

wah! jeles aku ko dah tengok unstoppable! mesti best amat! orang malaysia mana ramai pergi workout macam mamat yang kat sebelah denzel tu. hahaha. =P