Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, November 17, 2010

poor you :)

desperate ? nak orang acknowledge kehadiran ? i don't think so. kalau diberi pilihan hari tu, better xpayah ambik korang bertiga masuk rumah, tapi, menghormati keputusan housemate sorang lagi, so accept. sape yang datang kat sape kan ? plus kesian, anak sapa dok merempat tak tentu hala xde tempat, tapi silap, tak sedar diri rupanya.

hati busuk ? hati siapa yang busuk ? manjang nak mengata kat facebook ? orang sepatah tak bercakap, tak buat apa, diam, dia xberhenti bercakap. apa ? SUMPAH XDE CAKAP PAPE ? BILA DAH TUNJUK BUKTI BARU LAH, SORRY ! makan lah sumpah tu kan, biar terbalik sumpah tu.

mind ur words ? alah, kau tak pernah pon jaga kata2 before, main sedap je berkumpulan bersepakat mengata, tu apa ? kira level paling baik untuk berkatakata macam tu lah ke ?

telinga ada, lain kali dengar, bukan setakat angguk angguk je bila orang cakap. tu lah, tuhan dah tarik 1 nikmat telinga tu kan. orang cakap,  ANAK YATIM  TAK PUTUS HUBUNGAN DENGAN ORANG MATI, DOAKAN KESEJAHTERAAN lagi bagus dari bercakap merapu kutuk orang. tapi dia dengar, ANAK YATIM PUTUS HUBUNGAN. see, poor you. :)

otak dia yang xpernah berisi, muka bertalamkan err.. haha.. jangan hina anak yatim ? dah kalau anak yatim atas dunia tindas orang, sakitkan hati orang, aniaya orang, sepakat kutuk mengata, itu apa ? TIKET? hello, TUHAN MAHA BESAR, MAHA MENGETAHUI. if pandai sangat nak cakap pasal agama, so, fikirlah, GOD KNOWS EVERYTHING.  nak tipu dunia, tipulah, tapi tuhan dah sedia tahu pon.
i hidup aman kot, sape yang tak tenang nak ambik exam, sape yang busuk hati, sape kan, sape.. if tuhan nak bagi petunjuk, if bukan sekarang, anakanak kau. kenapa nak carik orang dah mati untuk mintak maaf ? apa salah kat orang dah mati ? sape start carik pasal ? orang tua bagi nasihat tak nak dengar, orang tua nasihat, PERANGAI BIAR BAIK ATAS DUNIA, SEMBAHYANG, DOAKAN YANG DAH MENINGGAL LAGI BAIK DARI MENGUTUK FITNAH ORANG, bodoh ke tak boleh dengar ?

kesian.. if betul tahu baik buruk. orang xmatang memang selalu claim dia matang. bercakap tak tentu hala, padahal, DAH KANTOI. facebook korang, kutuk seranah SEMUA DAH PRINT SCREEN lah. tapi i baik, tak de nak expose semua tu. tapi pelik, APSAL NAK DELETE BALIK SEMUA STATUS TU ? TAKOT ? RASA BERSALAH ?

SAYUR YANG BERAIR BERKULAT DALAM FRIDGE tu, jadahnya i yang beli kan, transport pon xde nak pg jusco nun. sayur ijau tu biar berair, tapi, sayur purpley tu tau pulak bersihkan. FITNAH LAH, FITNAH. mana tau kat akhirat nanti, sayur tu sendiri boleh bercakap, sape yang pegang dia, sape yang beli dia kan..

ALHAMDULILLAH menganiaya i. terima kasih aniaya i. tapi i xsedih pon, tak berkudis langsung, sikit pon xde aser ap. orang yang bersalah je akan gelabah puyuh, delete entry sana sini, delete status sana sini. nape delete ? tuhan je tau. ALLAHUAKBAR. :)

aku doakan semoga mereka ni berubah, dah tak menganiaya orang lain, mana tau, risau jugak, kang suatu hari nanti, syok sangat luncai dan labu ni berpakat kenakan orang, ulang balik perangai, satu hari nanti, dia balik terkena, time tu xde orang tolong, orang gelak, orang sindir, orang fitnah, orang cakap macam, kesian pulak kan. bukak la pintu hati dia tuhan..