Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, November 13, 2010

most welcome :)

lain kali keluar dan dengar elokelok, fitnah lagi kat belakang, mengata lagi rupanya. cakap berapi, kawkaw simbah minyak kat budakbudak, tadi kenapa xbackup ? kenapa duduk diam dalam bilik tak berani ber'oyeah' sana sini macam sebelum ni ? tadi telinga dah melekat dengar, dengar la, orang tua i dah kenal dah i, mulut macam mana.

atleast, i xde la macam berlakon menjadi wanita sempurna, asalkan i jujur dengan diri dah cukup. xkan nya nak bercakap gebahgebah pasal puasa, pasal hubungan perempuan dan lakilaki, sedangkan, hakikat ? xpe beb, ak xakan bukak cerita yang aibkan kau, xakan la berlakon suci, even ak tau, kau lagi dahsyat, lagi expert. kau pon tahu, kau dah lebih dari batasan. if kau dah berubah baik, alhamdulillah, tapi tu bukan lah tiket nak fitnah plus mengata orang.

luncai dan labulabunya, xpayah la susahsusah delete status kat facebook ke memane ke, dah selamat print screen dah, sekali dengan komenkomen yang berjela tu. asalkan i dah ikot pesanan ibu suruh diam, dah, cukup.

dari bulan puasa i dah cukup diam, sampai sekarang, hati orang tua mana yang tak terasa ? if kau kena, mak kau nak duduk diam and tepuk tangan sambung gelak eherk eherk eherk je bila dengar ? mesti tak kan.. kalau ada, hebatlah :)

buatlah hal sendiri eh. terima kasih lagi untuk sebarkan url blog, even direct kepada manamana post ke, apa ke, xpe, i xdelete pon entry lama2, bacalah, sebarkan lagi oke ? up kan lagi total visitor, dapat jugak BE nuffnang ha :)

yang bercakap tu, pusing balik diri sendiri, rasarasa, sape yang berlakon baik bukan takat mata family, tapi semua manusia atas bumi ni ? check sikit nooo.. :) satu lagi, even orang tu kafir, jangan la mintak duit dari orang tu, padahal dulu dah makan kan bahagian sendiri. ingatlah. xabes dengan fitnah, mengata, kutuk,  ni nak makan duit haram pulak..

ape-apejelah. sekarang i dah kat rumah, happy gila ! cool je rasa. :) esok exam, nak study, yaw ! 


GOOD LUCK MKY