Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, November 20, 2010

merry-go-round

ingat dah habis kisah kat melaka, kat kerteh dah tak ada. rupanya ada lagi. tapi kat kerteh ni, dia syiok sket, thrill habis ! mencabar pon ada. haha, tapi mematangkan lebih sket la. haa, ada la tuh nak complaint statement ni, pg maen jauhjauh gih :)

kat sini, boleh prasan, sape sebenarnya yang tak ada manners dengan yang ada. ada pihak, bercakap pot pet tanpa henti sedangkan dia tengah pusingkan cerita. satu pihak lagi tak tau apa cerita main soundsound. satu pihak pulak main terjah sukasuka hati dengan alasan memberi nasihat sedangkan tindakan tu memalukan ! satu pihak lagi, yeah, iaitu i  n si angah, tak payah cakap banyak sangat, psycho sudah, xpayah nak sound or apa, kita guna tactic kasi firm dulu semua, guna procedure betul, yang penting, keselamatan terjaga ! oyeah :)

senang cerita, hal macam ni orang luar xpayah masuk campur pon tak pe kot esp yang tak tau menahu, main sound, main terjah, main nasihat, memalukan meyh ! jadi pemerhati, oke ajo. kadang2 kita nak tegakkan kredibiliti kita, konon kita di landasan yang betul, ada kelas gitu, tapi, bagi i la, ada caranya kot if nk tunjukkan macam tu. terjah, sound, sindir, sama je macam orang lain nanti :)

tutup kisah atas, yang penting, jgn asyik ngate orang nanti kena diri sendiri. i pon dah kena dah, haha ! dok tuduh mky sana sini, complaint manjang, sana xcaye, sini xcaye, itu xbtol, ini xlogik, sekali, ambikkkk.. dah tuhan nak kenakan, dah tuhan nak tunjuk, dah tuhan nak bagi rasa apa perasaan orang bila mky kena kata macammacam, dah dapat, sedihnya la hati.. padan muka kau patin ! agagaga` :) ampun mky !

rindu nak tengok muka CUAK ni lagi. lagi dua bulan boleh tengok balik kot ? :D

dear mky.. imy &  i u ! :')..

6 comments:

Jamiel said...

memang x elok pun ngata orang..
nanti makan diri balik.

Anonymous said...

thumbs up..pedihnya :)

Anonymous said...

love u sayang

AZLIN said...

haha..pedih ke bowl?

ordinary89art said...

xbek ngumpatttt..huhuhuhuhu

Fatin Baharum said...

jamiel: dah makan dah :)

mky: thumbs down down down ! love u too :)

lynn: pedih gak la, hehe

ordinary: yup !