Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, November 14, 2010

lalalalala`

ada jugak orang nak ambik tau paper i pagi or petang kan ? lala` :)
chow lagi awal lagi bagus kot ?

sebelum ni pandai buat orang sedih, sindir, kutuk, fitnah. luncai dan 3 labu kan bergabung kenakan orang, kenapa sekarang nak kena sedih ? nak kena tak tenang ? have fun lah macam biasa. sampai tengah malam borak selang 2 3 minit gelak. tengok tv samasama pasang kuat. kan dah xde dengar bunyi pintu tutup dengan kuat. walhal, bilik depan aser, dah nak tercabut pintu ntah hape. 

tuan rumah kena check dulu patot bil api air tertunggak, jangan ikut sangat kehendak refund deposit. umah even api air. entah betul sebab lambat bayar or tak bayar ntah hape. check sekali kerosakan kat rumah. aircond rosak ke, ape ke, bukan boleh kira style orang senang ni, semua nak rosak. 

cakap bukan main, "budak-budak tu bayar lama dah". last month bila sampai bil nampak tertunggak ada lagi, oke, boleh terima pakai lagi alasan bayar lambat. bil bulan ni sampai, eh, tu total tertunggak 2 bulan tu. ape ke bil 2 bulan lepas tak bayar ke ? if tak, bil bulan lepas pon xbayar la tu. seronok ke makan duit orang? 

untuk orang tak berapa nak senang, seringgit pon duit, nak dapatkan duit bukan senang, kena kerja.. lainlah kalau sumber tu pg kerja goyang kaki dapat gaji duit haram sampai bagi anak isteri duit haram, haih, mintak jauh la kan.. risau jugak, nanti someday, apa jadi kat keturunan tu nanti.. bawakbawak bertaubat ye makan hasil orang ni.. even minyak setitik pun, fikirlah, benda tu tetap hak orang. apetah lagi, cili ke, kicap ke, kan kan kannn.. share ? macam tak sama rata je :)