Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, November 12, 2010

in memory, :')

sapesape yang member dlm facebook i, confirm lah dah baca notes belasungkawa yang i coretkan, auw ! unless, office kau kena block internet.. fuh, tepat kena kat kau lynn, hihi.. bak kata puan mimi, ex lecturer law i, disuruhnya i patentkan story tu n story tu boleh jadi hangat lebih hangat di pasaran.. oh puan mimi, sedang ak bersedih ni, dikau sungguh mencuit hati, haha..

gambar terakhir 'my late' baby snap before ia pergi meninggalkan ak

xtau lah either iphone i tengah koma or dah meninggal. nanti lah, ada masa, pg cari iphone outlet terus. tak kan merajuk kot, baru malam sebelum tu, terlepas cakap nak trade in kan dia, tup tup, xsampai 24 jam, terus keadaan kritikal then meninggalkan i selepas subuh keesokan hari.. duh.. why, why !

dah la esok tu nak exam, mana xgila i pukul 5 pagi baru start bukak notes chapter 1, pkol 215 petang tu nak exam, kau ingat sempat nak study ? jawab exam soalan sampai 50 markah guna logic akal, mintak2 lah lecturer kasi markah lebih afta baca surat cinta kat page belakang sekali, haha.. please, please T_T

skrg, iphone dah selamat ak kotakkan kembali, menunggu masa untuk dia balik ke tempat asal dia.. sabar je lah pakai computer kecik ni, kata orang maxis la.. iphone bukan handphone, iphone computer.. maxis take time 3 minggu nak repair, ceh. apa barang ada branch kat melaka if semua nak refer kl. baik bukak kiosk je camtu. 

ok, bye. nak study socso. eh, ada good news la, story laterlater la eaa :)

2 comments:

AZLIN said...

cesh..tepat pada sasaran

ordinary89art said...

tepat!..nice blog!