Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, November 9, 2010

ikan bakar parameswara

kisah, sehari sebelum i pergi londong aritu, si kakak ada la singgah melaka kejap.. plan asal, kejap je singgah sebab hari pon dah lambat, nak balik takot sesak pulak nanti dah malam tu ada final bola kelantan vs negeri sembilan. tp, i xde feel pon pasal bola ni, xtau kenapa, bukan sekarang kot feel tu nak ada, :)

suppose beli barang ajo kat jusco, then plan jadinya pg makan kat umbai.. lama dah xpg umbai ni.. sebelum2 ni if pg, mmg makan kat umbai terapung aje, xmakan kat umbai darat.. atas request kawan si kakak punya kawan, nak pg makan serkam, tapi, hahaha, xtau jalan meyh ! last2, sampai la kat umbai darat ni..


order butter prawn, ikan pari bakar kosong, ikan siakap masak stim, sayur kailan, sotong goreng, fresh orange 1 jug, layannn.. nasik jadi xlaku, dok bantai semua tu, berlebih2 nasik, hehe..


kawan kepada kawan si angah ni, duadua petite, esp yang baju biru.. dieorg ni doktor baru balik malaysia tapi perangai, duh, T_T.. ni kalau patient datang hospital ni, mau aser nk cobit2, mulut pot pet, makan, dahsyat.. selalu camtu kan atas dunia ni, orang yang cerdik pandai n kaya down to earth, yang biasabiasa pandai n xde hebat mana, melampaulampau perangai :)



sudah makan.. balik ! sapesape xpernah pg lagi, boleh la try pg sini, sodap ! weekend better booking la, if x, mmg susah la nak dapat table. n siapsiap packing barang, duh, 4 beg sekali haa.. dah la beg trolly ada ngan si kakak lagi, patah la tangan bahu semua nanti.. oh yeah, mky, nanti kite pergi makan umbai eaaaaa ... :)


peminat kan suka baca belog i diam2, siap share2 url lagi kat facebook, cakap la nak tau update pasal i.. hihi`

4 comments:

Jamiel said...

Hu3..
Saya dah dok tepi laut..
Seafood bakar sendiri je..
Tempat tu memang best..
Dekat je ngan kg saya..

M a W a D D a H said...

sedapnya makan kat umbai..tak ajak kiter erk...kiter ade kat melaka nih...hihi

actually lame tak makan kat umbai...huhuhu

Elin said...

nyum2 ek makan kat sana. member pun br jer balik dr mkn ikan bakar kat umbai...kena terjah nnt kitorang ni..hehe :)

Yua said...

uuuuii bestnya.. tetiba rasa lapar..