Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, November 18, 2010

i sebagai blogger

i sebagai blogger sungguh berbangga bila blog i ada silent reader, haha. i sebagai blogger cukup gembira apabila orang ambil berat tentang apa yang diperkatakan. i sebagai blogger sangat teruja bila entah dari mana datang tak berjemput mula memperkotak-katik kan segala jenis penulisan yang i sampaikan. 

TETAPI

i sebagai blogger kalau boleh nak orang tahu blog adalah hak milik setiap insan *tibetibe* HAHA ! xlah, blog adalah hak milik tuan belog la. i sebagai blogger juga mahu mengingatkan, tidak kisahlah apa yang owner belog tuliskan, hakikat, kita tiada hak untuk mempertikai. i sebagai blogger juga kadangkadang naik hairan, kenapa orang yang langsung tidak ada kaitan sibuk hendak bercakap memberi komen dengan lantang.

HAKIKATNYA

i sebagai blogger sedar 80% reader belog i semua orang yang i tak kenal n i berani jamin, kebanyakan blogger, dieorg pon semuanya tak kenal kebanyakan reader dieorg, kenal pon as blogger jugak la. i sebagai blogger yakin kebanyakan blogger buat belog just for fun, bukan untuk di ambil serius oleh manamana pihak. i sebagai blogger juga mohon maaf andai belog i buat orang yang tidak ada kaitan terasa hati even i xtulis untuk orang pon.

KESIMPULAN

i sebagai blogger nak para reader, stalker ke, apa ke, hormat la hak i sebagai blogger. i sebagai blogger cukup tak berkenan kalau ada orang sibuk soalkan credibility sebagai blogger even i yang dipersoalkan or kawankawan blogger lain. i sebagai blogger kalau boleh dah tak nak dengar la orang complaint apaapa pasal belog ni. if xpuas hati, silakan lah buat belog sendiri. if xtau, i yang sudah menjadi blogger selama 2 tahun lebih boleh tolong sediakan tutorial persediaan nak buat belog.

AKHIR KATA

1 malaysia. * pengsan * HAHA !