Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, November 25, 2010

cuti cuti cuti

bangun tido
mandi
breakfast
tv
dapur
tv
lunch
tv
mengunyah
tv
makan
tv
mandi
tv
mengunyah
tv
tido.

rasa macam harihari layan tv tiapmasa makan. tv plak skrg manjang kat channel 820 keatas, sebab ap, tengok sukan, sampai satu tahap melampaulampau gaya nak sokong team malaysia, haha ! makan plak, yang heavy tak layan, dok kunyah jelly, koko crunch, mendalah kecikkecik macam kuaci, ha, gitu lah, masalah. 

kalau gini lah gayanya hari²maw boleh gila ! duh. nak tgk movie, perintah berkurung still berkuatkuasa, nak buek camno, dah nasib. harihari layan mky yang ad penyakit xbrape nak btol tu, siyes, makin lama dia makin, em, IRRITATING ! kalaulah ada ubat nak kasik kat mky ni, beribu ak sanggup abeskan, haha`.

mky, ang toksah nak gatei sangat la ea, skali i debik, tau la betapa gagah perkasanya fatin nabila :D



em, rasa macam nak jana pendapatan lah, aser macam nak saman orang je, pendapatan tanpa perlu berpenat lelah, aci tak ? lalalala`

6 comments:

sekamar rindu said...

salam..

selamat bercuti...

folo blog awak..

damme damiah said...

hape kau ingat saman orang takyah keluar duit?
duit lawyer sape nak bayo?

Fatin Baharum said...

sekamar: thanks :)

damme: alah, kau ni damme, saman orang ratus ribu, bayar lawyer 99ribu, oke la tu :)

NUR HIDAYAH said...

Hahahaa...ok ar tur..seronok tu, makan tido, tV..boleh buat siaran MTTV..LOL, btw, tq blogwalking saya and comment!! salam perkenalan!!

Anonymous said...

olololo mesti dh heavy metal dh kn skrg hehe mmuaahhh love u :)

Anonymous said...

olololo mesti dh heavy metal dh kn skrg hehe mmuaahhh love u :)