Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, November 18, 2010

the curve, haha !

i pon tak mati even korang buat macammacam since bulan  august masuk pon. steady je, cool ! korang je, kena sekali, terus, pom pang kebaboom tak tahan :).. sape lagi kuat dari sape ? mestilah i. lalalala`.. kesian pulak dieorg ni.. fatin nabila memang hebat, tak perlu menjadi kumpulan luncai dan 3 labu untuk menang, sorang pon boleh tahan. :)

cursed my family ? alhamdulillah. sumpah lah. atleast, i tak buat apaapa salah. yang buat salah, orang yang tak habishabis bukak mulut, bercakap bagaikan juara la konon. hakikat ? hahaha.. yeah, thanks doakan i, atleast, i tau, ada orang luar sana yang selalu ingat pasal i, doakan i, thanksss ! :) nah, ambik, speacial kiss, mmuahhh ! hahaha..

lain kali, jangan ada niat nak singkirkan orang dari rumah. see, kan orang dah halau dari rumah. i xkesah, lama dah tau, korang tu :).. bila kita ada niat nak buat jahat kat orang, confirm kena balik kan. hari tu sakitkan hati orang, berbulan lamanya orang diam, sekarang, baru kena sikit, dah bising kecoh sana sini. kesian lah korang, belajar lah untuk  menjadi tabah, menjadi kuat ye, jangan lembik sangat tau :)

be seterong sterung stering awek IB ! auw :)