Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Monday, November 15, 2010

alhamdulillah

paper last untuk final exam berakhir dengan cemerlang gemilang tak berapa nak terbilang helaian answer booklet tu, haha. lepas, lepas dah, apa jadi lepas ni, terima ajo :).. 

sekarang dah selamat sampai kerteh. best gila rasa ! nampak signboard kerteh je tadi, terus lega. ape lagi bila nampak pagar rumah, bukak pintu rumah, bukak lampu bilik, mmg home sweet home bebeh. if macam ni, tak payah nak sibuk² pg melancong sana sini pon tak pe, melancong kat kerteh ni pon cukuppp :)

oke, nak pg layan csi. bye :D

0 comments: