Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, November 12, 2010

alhamdulillah

seronok tengah dok print screen statement orang mengata mengutuk memfitnah ni :) xpe. kita bukan jenis pengecut main cakap belakang, xperlu gunakan facebook medium untuk buat semua tu. insya allah. tuhan tahu setiap apa yang dikatakan.

kalau hari tu orang cuba menganiaya kita, mungkin hari ini, dia telah dianiaya kembali ? 
fikirkan. :)


teringat pesanan mky, sekarang ni balasan tuhan cepat dah boleh nampak :)

tuhan bersama dengan orang yang jujur dalam percakapan, bukan sekadar omongan keagamaan sematamata, tetapi biar penuh dengan keinsafan.

alhamdulillah. bukan senang nak dapat nikmat bersabar even dah baca macam2 ni dari dulu lagi xberhenti. alhamdulillah, alhamdulillah. semoga selamat hidup mereka dunia akhirat.

cuma, satu je musykil. orang cakap, jangan berbuat jahat pada anak yatim, tetapi, apa jadi, kalau anak yatim tu sendiri atas dunia buat jahat pada orang, mengata, fitnah, memburukkan orang, berniat jahat, macam mana tu ek ? ada effect tak pada orang tua dia yang dah meninggal tu ?


semoga arwah orang tua berkenaan tuhan rahmati. semoga kesakitan yang anak dia berikan pada orang lain atas dunia ni tidak menyakitkan arwah. apa punya anak la..

0 comments: