Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, October 19, 2010

tiket panas

before 5/10, brape hb ntah, ak ad try guna *100# untuk tukar pada youthclub, xde pengesahan, tp aser macam dah oke je rate, xde la bising ap. before try tukar masuk youth club, ak pakai total plan [skrg dah xde, dia tukar either extra plan or basic plan].. tp, start 5/10, credit cepat gila habis. topup RM5, buat phone call seminit, terus cred jadi below RM1. pelik pny pelik, check dekat hotlink e-statement.

tiket panas, tiket panas !

terkejut gila vavi time tu. upenya youth club xdiactivatekan, rate extra plan, sangat la mahal plus no active10, jadi non-active. sangat suffer dalam seminggu tu, plus xkire lagi, mana datang wap, gprs, maen deduct credit. nak contact mky pon payah, last2, time pg topup, ad la brader kedai topup ni tny, xnk beli ke hot ticket. kira pny kira, pk balik, if beli hot ticket, dia xkan kacau acc duit pny, so, try lah pakai sekeping beli yang RM15.

ni ape masalah pic tetibe senget nih, elok2 tadi melintang, ishk.

pakai pakai pakai pakai pakai. BERBALOI i tell you ! sebab, if guna topup, contoh la topup RM10, then pakai pakai buat phone call, jadi la RM0.00 sen, bila dah 0, msg pon xboleh kan, kan? if pakai hot ticket, yang RM15, call dapat 120min [rate sama ngan youthclub], msg 300 ! mmg xabes oke nak msg. if minit dah abes, still boleh msg, untung kat situ, yeay !

bila ak pakai ni, mmg catat sejarah. sebelum ni, topup RM10 sehari, sekarang ? hehehe. RM15 hot ticket pakai untuk 3-4 hari, yeay ! jimat jimat jimat, i like you ! :) tapi still xpaham, nape hotlink still deduct credit.. sedangkan..

3G OFF
Cellular Data OFF
Data Roaming OFF
Internet Tethering OFF
VPN Not Connected
Wi-Fi OFF
Location Services OFF
Push Notifications OFF OFF OFF !

semalam maxis call [re pada call ak], dia pny sape ntah, say sorry, mmg betul dakwaan ak [acececeh, :)] yang since 5/10 onwards, no active [mky pny no] jadi non-active, and nak forward kepada atasan, means, report lah kan. ape lagi maxis, refund boleh ? banyak credit abes ni :)