Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, October 21, 2010

thank you maxis

dekat entri tiket panas before ni ada ak mention yang maxis silap pg deactivate no active10 suka suki hati dia yang menyebabkan ak suffer sket seminggu tu untuk contact mky sbb nak dial *100# pon susah nak available sepanjang minggu tu. 

then, balik je kelas semalam, sampai depan pintu umah, private number call. dan lagi tuh gado ngan mky dok sibuk tny sape call, sape call. dah ckp private no, mmg la xde no yang kuar, dok tny lagi sape, ANNOYING ! tapi cinta, auw ! . then angkat, "hello miss fartin nabeylla beherum, i'm nelson from maxis". duh, nak je ak ckp "pronounce my name again please", hahaha ! tp, ak lebih nk gelak tadi, so, cancel nak kacau abang nelson, *tibe-tibe kan* haha.

AMBIK NAH BUKTI, MKY ! wekk ! :D

rupanya si nelson ni nak bgtau ak, maxis nak refund credit yang ak rugi start dari 5/10 onwards tu untuk no mky yang dia suka suki deactivatekan. ak tny berapa, dia kata TEN RINGGIT ONLY ! terus jadi garang kejap. bersembur2 ak ckp ngan dia, haha. xkan la nak refund TEN RINGGIT ONLY, topup time sehari dah bukan seploh hengget kot, lebih ! bayang la dari 1 sen sms jadi 7 sen, call 15 sen seminit, jadi 33 sen, semua double wahai nelson bebeh !

dengan garang lagi, hahaha, ak suh dia check balik berapa kerugian ak since dia deactivatekan no mky dari list active10. nelson cakap "ok ok, i will". tunggu punya tunggu...


ok lah, terima kasih ya maxis, refund credit. mentang2 tadi ak cakap topup double, kau pon doublekan amount dari TEN jadi TWEN, jadilah, T_T. di kala tengah sengkek nak ke hujung minggu ni, alhamdulillah, dapat balik credit ha, xyh topup untuk 2 hari kan. :) i love you maxis :)