Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, October 23, 2010

sarraaaaa

untung kau sarra, aunty ball kau selalu update story kau kat sini ha.. yelah, mama kau bestfriend aunty, nak buek camno eh, nnt anak aunty jd bestfriend sarra pulak, oke ? nanti besar seksok kau baca la ye belog aunty, click2 sekali iklan yang ada, if ada lagi la, *pengsan* !

alkisah, suatu hari yang hening, aunty kau nih punya iphone, 3gs je nak oi, xleh buat video call. mayb time kau  baca, dah iphone10 agaknya kan T_T. so, aunty pinjam hp aunty pny kakak, aunty nadia mu itu untuk buat video call, teringat kan kat sarra si pau goreng nih <- kata kakak aunty, HAHA !


laut cina selatan btol kening kau sarra T_T

tapi.. time tu, kau sombong sangat sarra, poyo nih *geget lengan peha !* kening nih confirm, kau ikot perangai si lynn nih, kening orang penat jahit manik ! hahaha ! nanti ak wrestling kau sarra, siap kau if aunty berjaya jejakkan kaki ke dungun next week, xlama dah, 3 4  hari je lagi, aunty pg ngan uncle kamal kau ye, auww !

3 comments:

AZLIN said...

hoho..sarra nanti besau da tak de da blog2 neh..mende lain yg lagi canggih dia main..haha..weh, rindu sarra ler..sian mok dia, kita da tak rindu sgt..rindu kat anak dia lebih..untung sarra jadik first baby..

momma said...

hahaha mcmane ak bleh xbace entry nih. haha ko silap time col die ari tuh. tgh pms. bad mood.haha tu kening ulat bulu ak pggil. ;p

Fatin Baharum said...

lynn: kau tak rindu anak ak, siaplah.. ak suruh anak ak lesing kau nanti, agaga`

piey: pms ? bad mood ? haha.. ak guling2 jgk si sarra ni nanti :)