Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, October 24, 2010

punah semuanya T_T


apekah ? haha.. 3 4 hari lepas, if suh amien teka, memula ak dengar dia jawab, "kepak ayam".. padahal, haha ! ni la padah if bukan selalu masuk dapur, if masuk pon resepi sama je buat, then konon nak buat resepi sendiri, pepandai je kan tukar isi benda lain, konon jadi la, alih², nasib kau lah paten, xdpt nak makan kan..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



TU CEKODOK WEYH !

haha, letak choc hershey's yg syrup tu, teringin sangat nak makan something yang macam choc. letak dlm tepung cekodok. time tu bajet, boleh jadi macam tepung cekodok perisa choc yg instant tu, sekali masak, haha. hangus n melekat abes meyh ! maybe cair sangat kot sebenarnya, haha..

xnk buat dah. cekodok ikan bilis jugak jadi pujaan :D

2 comments:

AZLIN said...

bukan setakat hangit..rentung ni weh..hahahaha..aku respect usaha ko mencuba resipi baru

BURDHANI said...

haha tak terfikir lgsg at first yg itu adlh cekodok..^_^"