Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, October 22, 2010

pondan

Pondan (juga dikenali sebagai Mak Nyah, Bapuk, Darai,Sama Species) merupakan istilah yang merujuk bagi golongan lelaki transeksual, yaini orang-orang yang mempunyai biologi lelaki tetapi mendakwa mempunyai naluri wanita. Golongan ini sering menggunakan istilah "terperangkap dalam tubuh yang salah" atau "wanita dilahirkan transeksual".
- wikipedia -

taboley bla, sampai google maksud pondan tu, HAHA. tapi pondan jugak manusia. pondan ni baek sebenarnya. pondan sangat jujur. naluri dia nak jadi pompuan, kita xboleh nak salahkan jugak, sbb, ishk, ak xreti sangat lah bab² macam ni. boleh la berharap someday dieorg kembali pada yang asal, insya Allah :)

nih ak nak cite pasal pondan kat melaka. kat satu tempat ni, kebanyakan salon, pondan yang jadi tukang rias ap sume. ad 1 kat melaka ni, ramai org suka pg rebonding kat tempat dia since dia buat elok even salon dia biasa² je, harga patot [ xsampai 150 ] n xde customer complaint rambut gugur or pape.

tu diaa, miss malaysia 2009 [ version P ]

kat building tu, semua kedai kebanyakan kosong, kedai dia je full ngan customer, termasuklah ak yang teman si amien. time pg, ad la pondan² lain kat situ, siap sally tukang rebonding [bukan nama sebenar, haha!] pasangkan cd pertandingan miss malaysia 2009 [version pondan] time tu sebab sally join wakil negeri Sarawak. tp, nama dia dalam pertandingan tu bukan sally lah.

sally jujur, ak tny dia, camne boleh naek kembung² part yang sepatutnya laki² xde. siyes, dia jujur, dia cerita je. depan RM4800, bawah belakang RM9000, muka RM1500, paling mahal depan bawah RM15000, "sakit sangat taw, tapi nak cantik kan, tahan jew la", adoi, kaya pondan nih. ak tny buat katne, depan bawah kat thailand, lain² kat kl ada.

ak paling suka ayat dia "pondan² ni, suka tipu jantan taw, muka macam pompuan, sekali bukak, haaaa" dengan gaya² lagi. ad sorg tukang mekap baru nak join the club jd pondan asernya sbb gaya² dia tu, dia tny macam mana sally operate depan bawah, sungguh, ak xboleh nak imagine dengar jawapan sally, nak tulis pon, ishk ishk ishk. lelaki luar sana, ingatlah tuhan. T_T

TAPI KALAU DAH NAMANYA LELAKI ....

memang terserlah kelakian kau T_T

KASAR KAU PEGANG HAIR DRYER KAK, FIRST TIME TENGOK NIH. :D

2 comments:

silence said...

hahahhahaha..... pondan cover cmner pown kite ley tao gak lr an?... uwekkk

momma said...

bowl!!!! post ni mngigatkn ak saat itu! hahahaha masihkah kau ingat?? saat tgh meronggeng di hening subuh tu chem hampir jual ak.hahhaha