Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, October 10, 2010

oooh mky ♥

"syg bt pe je dr td syg?"
"tgh usha website gucci.. nk handbag gucci 1 yang.. dh jmpe yg berkenan ni.."
"hehe,x brapa nk ado pitih ni..aser mcm kepala i pening2 lalat la syg hee"
"ni mahal sket, nnt i upload kt blog ea.. usd 3250 je yang"
"fuyyo sayang, terus aser nk pitam yang..ada lg mahal x?"
"ad.. cmtu, syg amk plg murh la, kaler basic, design basic, usd 750.. set?"
"ala yang, i tanya paling mahal la.. bkn paling murah..ce phm sket ape i tny..hee"
"paling mahal usd 5900.. tp leather design org tua"
"hahaha..nnt i bli syg yg 2 na mmmuahhh love u.."

HAHA ! kuang asam pny boipren. memang so IRRITATING oke mky nih ! aser macam nak tampor laju2 ! tp, i tampor manja2 je yang, lalala`.. kang, sape nak bawak kete pergi genting nanti kan, kan.. sape yang nak i ketuk2 beli itu ini lagi kan, sape yang i nak pagi petang siang malam sakitkan hati lagi kannnn, mmuahh hahaha ! lebiu ! ♥

nih ha, "wardrobe" handbag gucci yang i dok tengok time u tido tadi yang.. laen kali, xnk i buat benda lagha ni, jgn dok tido.. ni tak, lepas dota, tido. bangun tido, kuar, lepak, ap sume.. pastu kuat menjawab ! ad je modal dia.. tsk ..

handbag yang i nak tu tengah2 tu yang.. ape ? tak nampak ? jap, i close up.. kejap ea.. lalalala`
ha, dah nampak kan, kan.. since beg i pg kelas dah kaler grey, yang ni je yang masuk book la untuk dipakai.. yang lain i xorder tau :)


jap, jap.. nak nyanyi..

oooh kamal, engkaulah jejaka idaman, meow ! :)

conclusion ? haha.. NASIB LAH KAU KAMALLLLL.. :)

♥♥♥

4 comments:

Dewi Kumbang said...

grey eyh? i tot cream. ku sudah buta warna la bowl....(@.@)

AZLIN said...

haha..santek yg tuh..ko nyanyi lagu jejaka idaman utk kamal..aku nyanyi pujaan malaya utk pG

Anonymous said...

ynna : itu dark brown la yna, kau mmg bermasalah nih ! hehe.. ak mention grey beg ak bawak g kelas skrg laaaa.. hehe`

lynn : hehe.. chantek kan, kan ? :)


- bowla -

Anonymous said...

baek2 nnt i tlg borongkan semua 1 cargo tau,4 u i willl syg :)