Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, October 20, 2010

monorail melaka rosak

ye, monorail melaka masih lagi tidak selamat untuk dinaiki. rugilah. hari ni 20/10/2010 tepat jam 20:10 Melaka akan di isytiharkan sebagai Melaka Maju, tetapi, mayb, kerosakan teknikal la kot, monorail yang dibuka hari ni rosak di tengah jalan. ketua menteri dah selamat rasmi dah asernya sebab time nak pg kelas pkol 2 tadi, dah penuh bawah tu dengan aweks aweks cun berbaju tradisional tunggu masa nak berdondang sayang kot plus wartawan tv n sape2 je memenuhi ruang kaunter monorail..

crane ndw nak p kat gerabak 1st
dan ak, ala2 paparazi, snap snap snap. time naek tangga balik kelas dah perasan dah dia stuck nun di sana. alih2, tgh sibuk2 nak masak megi, nampak ad kat blkg tingkap bilik ni ha tersadai monorail ni. apa lagi, jeng :D. hehe. kesian noh dieorg. berpeluh2 baju sorang2. ada pakcik, ada akak-akak, ada dewasa, tapi ada ramai jugak staff river cruise melaka ni.

takot-takot akak ni nak melompat masuk

2nd

last
xpela nok. bila lagi nak naek crane kan. yang penting, selamat, alhamdulillah :). dalam setengah jam afta semua yang terperangkap dah dikeluarkan, afta lepas staff dia dok ulang alik pergi gerabak yang depan, gerabak belakang, gerabak tengah, tergodek sana sini, mendalah tu pon boleh gerak balik, sampai ke tempat asal, :).

ha, nanti ak nak naek la skali mendalah ni before abes sem ni. sekalii.. before exam lagi dah melangut naek, bosan kan cuti lama2 nih T_T